2013-07-30 09:49:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Mérleg - Izgalmas napra számíthat

Napi horoszkóp július 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A szerelem nem kerüli el ma sem, de nem biztos, hogy ez az a bizonyos igaz, hű, magasan szárnyaló szerelem. Ha a testi érzéseit nem követik a lelkiek, akkor talán jobb lenne kihagyni az adódó alkalmat. Főleg akkor, ha valakinek már elkötelezte magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Új munkalehetőség adódhat, ám nem biztos, hogy a régit érdemes érte feladni. Esetleg mellékesként szóba jöhet, ha bírja még. De meg kell fontolnia, vajon tényleg a pénz-e a legfontosabb, ami most önnek hiányzik?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szokatlanul csendesen telik a napja: már-már unatkozni kezdene, de az óhajtott váratlan esemény nem marad el. Nem biztos azonban, hogy végül is örülni fog neki. A kalamajkából talál kiutat, mert fürge és találékony.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ideje lenne tisztáznia bizonyos félreértéseket. Az élete akkor kap új irányt, ha pontos céljai vannak, és azokhoz tartja is magát. Idealista álmai csak akkor válhatnak valóra, ha valóban az ön lelkében gyökereznek! A jó tanács különben árthat is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Őszintének és határozottnak kell lennie a kapcsolatában, ám ez nem azonos azzal, hogy minden tervét meggondolás és apelláta nélkül a másikra kell erőltetnie. Ha így tesz, ne csodálkozzon azon, ha végül lapátra kerül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Általában nem szereti kikérni mások véleményét, de ma mégis rászorul arra, hogy így tegyen. Nem mindegy persze, hogy kihez fordul tanácsért. Ami a társkapcsolati problémáit illeti, leginkább az édesanyjára számíthat. Egyéb ügyekben egy barátra.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Izgalmas napra számíthat. Egy váratlan esemény végre mosolyt csal az arcára, és jó esélye van arra, hogy ez a derű rajta is marad. Aki vágyik önre, most kegyet kaphat. Elnyerheti szíve választottját, ha ön is úgy akarja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Nagy elhatározás érhet meg a szívében. A megvalósításra azonban még várnia kell. Csak akkor vágjon bele, ha minden szükséges feltétele megvan a változásnak, elindulásnak. De az utánajárást ne halogassa holnapig!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy magánéleti tanács: ne hagyja, hogy a társa erőszakosságának áldozatává váljon, vagy ellenkezőleg, ön tegye áldozattá a kedvesét. A félreértések elkerülése végett: a rendszeresen az asztal alá dobott büdös zokni is erőszak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Túlságosan érzékeny lehet a mai napon, pedig most minden racionalitására és összeszedettségére szüksége lehet. Fontos döntést kell hoznia. Ha hagyja, hogy feldühítsék, szakítás lehet a vége. Legyen ön is tapintatos!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A szerelmi bonyodalmak helyett végre a pénzügyei rendbetételével kellene törődnie. Ön akkor is hajlamos a költekezésre, amikor már tengernyire nőtt az adóssága. Ennek akár idegkimerültség is lehet a vége. És ez még nem is a legrosszabb.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem hitte volna, hogy valóban létezik szerelem első látásra. Most úgy érezheti magát, mint aki a fellegeken járkál. Az érzés hatására mindenkivel sokkal elnézőbb és nagyvonalúbb. Úgy érezheti, jobb lett ön is. Hurrá!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

..

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: